7 dingen die u moet weten [2022 ]

7 dingen die u moet weten [2022 ]

[ad_1]
Er zijn tal van redenen waarom Düsseldorf, Duitsland, een geweldige plek is om te werken en te wonen. Hier vind je 7 dingen die je moet weten over waarom wonen in Düsseldorf een goede beslissing is. We beginnen ons artikel met informatie over de voor- en nadelen van wonen in Düsseldorf. Dan vind je ook andere informatie over de beste buurten, de kosten van levensonderhoud in Düsseldorf en nog veel meer. We helpen je ook bij de voorbereiding van je verhuizing door je tips te geven voordat je naar Düsseldorf verhuist. Dus als deze stad een van de plaatsen is waar je naar toe wilt verhuizen, lees dan verder voor meer informatie!

1. Voor- en nadelen van wonen in Düsseldorf

Düsseldorf is een stad die veel voordelen biedt aan haar inwoners en bezoekers. Deze voordelen hebben echter ook een aantal nadelen.Om u inzicht te geven in Düsseldorf, delen we hier enkele voor- en nadelen van deze stad.De voordelen van het leven in Düsseldorf

Landschap

Düsseldorf is gezegend met een prachtig landschap met de Rijn die door de stad stroomt. Daarnaast heeft Düsseldorf tal van bezienswaardigheden met grootse architectuur. Je zult veel plaatsen vinden om te bezoeken als je hier woont.

Familie vriendelijk

Düsseldorf is gezinsvriendelijk met veel stadsattracties, uitstekende gezondheidszorg en scholen. Deze stad biedt ook veel internationale scholen voor expatgezinnen om uw kinderen te helpen zich sneller aan de stad aan te passen.

Compacte stad

De grootte van Düsseldorf is relatief klein. Dit maakt het navigeren door de stad gemakkelijker. Met een uitstekend transportsysteem en beloopbaarheid, zult u nog meer genieten van het verkennen van de stad. Ook al is de stad vrij klein, u vindt er nog steeds alles wat u nodig heeft, of het nu gaat om winkels, recreatie, entertainment en zakelijke gebieden.

De nadelen van wonen in Düsseldorf

Het weer

Als je gewend bent om in een warm en zonnig gebied te wonen, kan wonen in Düsseldorf je nieuwe uitdaging zijn. De zomers in Düsseldorf zijn heerlijk, met een gemiddelde temperatuur van 24,4°C. De aangename zomers duren echter niet lang. Na de herfst komt de winter. De winters in Düsseldorf zijn behoorlijk koud met een gemiddelde temperatuur van 0,5 °C. Normaal gesproken valt er in deze stad 14 dagen per jaar sneeuw. Als je dus vanuit een tropisch land verhuist, kun je je aanpassen door goede winterkleding te dragen in Düsseldorf. In de herfst heb je misschien ook warme kleding nodig. FlingernAfbeelding tegoed: meneer Dusseldorf

2. Het vinden van de beste plekken om te wonen in Düsseldorf is niet moeilijk

Als je op zoek bent naar een huis, zul je merken dat veel buurten in Düsseldorf kunstzinnige taferelen bieden met architectuur of vintagewinkels. Om meer te weten te komen over de beste buurt in Düsseldorf, kun je de volgende aanbevelingen bekijken.

Pempelfort

Wonen in Pempelfort is een perfecte beslissing als je buiten het stadscentrum wilt wonen en toch gemakkelijk toegang wilt hebben tot het gebied. Deze buurt staat ook bekend om zijn kunstscène en groene gebieden. U zult ook merken dat dit gebied veel appartements- en kantoorgebouwen, biologische supermarkten, pubs, restaurants, antiekwinkels en vele andere winkels heeft.

Flingern

Flingern was verdeeld in twee gebieden, Flingern-Nord en Flingern-Süd. Flingern-Nord wordt voornamelijk bevolkt door jonge professionals, terwijl de meeste mensen die in Flingern-Süd wonen gezinnen zijn. Deze wijk is aantrekkelijk met zijn kunstscene, moderne woonruimtes en relatief betaalbare maandelijkse huur.

Bilk

Bilk is het meest bevolkte gebied in Düsseldorf. Hier wonen veel expats en universiteitsstudenten.Bilk biedt toegang tot de natuur en het nachtleven. Je vindt er restaurants, clubs, bars, een muziekscene en een botanische tuin met een kas.

3. De hoge kosten van levensonderhoud in Düsseldorf

Düsseldorf is een van de duurste steden van Duitsland. De geschatte kosten van levensonderhoud in Düsseldorf voor een gezin van vier personen bedragen € 3.730 en voor een alleenstaande € 1.991 per maand. Aangezien Düsseldorf uitstekende openbare voorzieningen en een hoog veiligheidspercentage biedt, kunnen de hoge kosten van levensonderhoud gerechtvaardigd zijn. Om u te helpen bespaar geld terwijl je in Düsseldorf woont, hier zijn enkele tips die je kunt volgen:Koop een maand- of jaarkaart om te besparen op het openbaar vervoer.Investeer in een fiets en maak van fietsen je belangrijkste vervoermiddel.Zoek goedkopere supermarkten.Mis het verzorgen van belastingaangifte elk jaar.Kies accommodatie buiten het stadscentrum voor goedkopere maandelijkse huur.

4. Er zijn kansen voor iedereen in deze rijke stad

Düsseldorf staat bekend als de stad van kunst en mode. Dit zal je perfecte bestemming zijn als je geïnteresseerd bent in creatieve industrieën. Andere sectoren die groeien in Düsseldorf zijn financiën, service, chemie, horeca en communicatie. Als je ervaring hebt in deze sectoren, heb je wellicht betere kansen op het vinden van vacatures in Düsseldorf. Houd bij het solliciteren rekening met de volgende punten: Vraag uw werkgever naar de dekking van de ziektekostenverzekering. Ontdek het gemiddelde salaris voor uw positie als maatstaf. Als u een expat bent, zorg dan dat u voldoende informatie verzamelt over visumaanvragen. Düsseldorf_Rheinturm_MedienhafenAfbeelding tegoed: Commons Wikimedia

5. Wonen in Düsseldorf betekent dat je veel mooie plekken hebt om te bezoeken

De bezienswaardigheden in Düsseldorf zijn prachtig en weerspiegelen de lokale geschiedenis en cultuur. U zult genieten van het bezoeken van bezienswaardigheden en een wandeling maken door deze plaatsen terwijl u meer te weten komt over de lokale cultuur.Om u te helpen een bucketlist te maken voor plaatsen die u gezien moet hebben, zijn hier enkele van de iconische bezienswaardigheden in Düsseldorf:Königsallee,Rheinturm,Medien Hafen,Stadterhebungsmonument,EKO- Haus der Japanischen Kultur eV, Kirche St. Andreas, Burgplatz, Kiefernstrasse Community en Old Town Hall. Er zijn ook rondleidingen door wijngaarden waaraan u kunt deelnemen in Düsseldorf. Tijdens de rondleiding proef je de beste wijnen en geniet je van het uitzicht rondom de wijngaard.

6. U zult genieten van het culinaire avontuur in Düsseldorf

Jezelf trakteren op smakelijke gerechten kan een geweldige manier zijn om je in Düsseldorf te vestigen. Gelukkig vind je in deze stad gemakkelijk de lokale kenmerkende en internationale gerechten. Hieronder staan ​​enkele van de lokale gerechten die je in Düsseldorf kunt ontdekken: Aachener Weihnachts-Leberwurst, gerookte bloedworst, lokale asperges, lokale kaas met roggebrood en erwtensoep. Duitsland staat bekend om zijn alcoholische dranken, dus probeer deze drankjes ook eens: Altbier (bier), Duitse kruidenlikeur en Kölsch (bier).

7. Tips die u kunt volgen voordat u naar Düsseldorf verhuist

Volg deze twee eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw verhuisproces soepel verloopt. Dit zijn de meest praktische oplossingen om u tijd, energie en soms zelfs geld te besparen!

Maak een verhuislijst

Maak een verhuislijst door alle essentiële dingen op te schrijven die je nodig hebt. Zo kun je er gemakkelijk naar verwijzen en hoef je niet alles uit je hoofd te leren. Bovendien kunt u met dit systeem eenvoudig uw verhuisvoortgang volgen. Hier zijn de tips die u kunt gebruiken voor uw verhuislijst: dingen die u moet doen (werk en huisvesting regelen), documenten, dingen die u moet inpakken (prioriteiten stellen), dingen die u moet achterlaten ( verkopen of doneren), te nemen voorzorgsmaatregelen, budget voor verhuisvoorbereiding, verhuisreis en post-verhuizing, belangrijke contacten, verhuistijdlijn.

Huur een verhuisbedrijf in

U moet uzelf niet dwingen om veel bagage mee te nemen op de dag dat u verhuist. Huur een professional zoals Sanelo in om uw bezittingen naar Düsseldorf te verzenden. Deze tip kan u stress besparen door te veel bagage en het sjouwen van veel spullen tijdens de reis van het vliegveld naar uw nieuwe huis.

Conclusie over verhuizen naar Düsseldorf

Düsseldorf is een stad die veel voordelen biedt, zoals betere kansen op werk, veiligheid, beloopbaarheid, goed openbaar vervoer en veel mooie plaatsen om te bezoeken. De nadelen waarmee u rekening moet houden, zijn het weer en de kosten van levensonderhoud. U kunt deze nadelen echter overwinnen door de bovenstaande tips te volgen of door advies te vragen aan uw lokale vrienden. Ten slotte kunt u uw verhuizing stressvrij laten verlopen door een verhuislijst te maken. Hiermee kunt u uw verhuisproces volgen. Vergeet bovendien niet om een ​​professional als Sanelo in te huren om uw bezittingen naar Düsseldorf te verschepen.

Veelgestelde vragen over verhuizen naar Düsseldorf

Is Düsseldorf een goede plek om te wonen?

Düsseldorf is een van de beste steden ter wereld om te wonen. Deze stad heeft een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk en is veilig voor inwoners en bezoekers. Dankzij de uitstekende gezondheidszorg, het onderwijs en de recreatie die in Düsseldorf beschikbaar zijn, kunnen de inwoners een hoge levensstandaard behouden.

Hoeveel geld heb ik nodig om in Düsseldorf te wonen?

Het gemiddelde jaarsalaris in Düsseldorf is € 46.584. Met dit salaris kunnen de kosten van levensonderhoud van een alleenstaande of een paar zonder kinderen worden betaald.

Is Düsseldorf een expatvriendelijke stad?

Je zult merken dat veel mensen in deze stad Engels spreken. Misschien voel je je thuis in Düsseldorf, zelfs zonder de Duitse taal te spreken. Er zijn ook veel Engelstalige banen, waar Engelse moedertaalsprekers gewenst zijn. Sommige van de banen zijn native English reisoppas en Engelse leraren.

Hoe neem ik contact op met Sanelo om mij te helpen met de verhuizing?

Bezoek de officiële website van Sanelo of neem contact met ons op voor meer informatie. Het is raadzaam om ongeveer drie of twee maanden voor uw verhuisdatum contact met ons op te nemen. Op deze manier heeft ons team meer tijd om een ​​verzendslot voor je in te plannen en het proces aan te passen aan je behoeften. Als je meer informatie wilt over verhuizen naar andere Duitse steden, bekijk dan de volgende artikelen:
[ad_2]