Hoe lang duurt het om Duits te leren

Relevante artikelen

Iedereen heeft verschillende redenen om een ​​nieuwe taal te leren. Met meer dan 200 miljoen moedertaalsprekers over de hele wereld is Duits een populaire en zeer lonende optie. Echter, hoe lang duurt het om duits te leren? Immers, wanneer u aan de Duitse reizen begint, heeft u misschien een aantal doelen in uw achterhoofd. Het is belangrijk om te weten hoe lang het duurt om ze te bereiken. Voor Engelse moedertaalsprekers is Duits een van de talen die het gemakkelijkst onder de knie te krijgen zijn. Hoe snel je het onder de knie krijgt hangt natuurlijk af van een aantal factoren: Hoeveel moeite je ervoor wilt doen Hoe vaak oefen je? Zoek een geschikte leermethode of gebruiksmethode

Hoe lang duurt het om A1, het beginnersniveau, het gemiddelde niveau en het geavanceerde niveau te leren?
Laten we meteen naar het belangrijkste punt gaan. Hoewel het moeilijk is om het met zekerheid te weten, hebben we geprobeerd een schatting te geven van de tijd die nodig is om het niveau Duits voor beginners, gevorderden en gevorderden te bereiken.

Beginnend niveau

Een nieuwe spreker van een taal moet in staat zijn zichzelf voor te stellen, eenvoudige en langzaam gesproken talen te herkennen en ook eenvoudige vragen te stellen (waarschijnlijk een paar fouten makend in het proces) om mensen te kunnen begroeten. Om een ​​aanvraag in te dienen voor een feestmaal in het café. Bestel een maaltijd in het restaurant. Om te weten wanneer iemand langzaam en weloverwogen tegen je praat. Enkele basis leesvaardigheden.

Gemiddeld niveau

Wanneer u de tussenliggende fase heeft bereikt, kunt u alledaagse gesprekken verstaan ​​(mits duidelijk gesproken), ook al moet u af en toe vragen stellen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het tussenliggende niveau stelt de gebruiker ook in staat om… Naar video’s te luisteren en nieuws te lezen zonder enige moeite om de belangrijkste aspecten te begrijpen. Vraag de weg en volg de instructies. Voer eenvoudige interacties met de lokale bevolking over bekende onderwerpen.

Gevorderd niveau

Als u vloeiend wilt leren spreken, is dit het doel dat u probeert om geavanceerde taalvaardigheid te bereiken. Als je het niveau bereikt dat je hebt bereikt, ben je in staat om door elke omstandigheid te navigeren die je tegen kunt komen in je dagelijkse routine of onderweg. Voer diepgaande discussies met moedertaalsprekers van het Duits. Films kijken zonder ondertiteling. Lees zonder problemen de boeken die u in het Duits wilt lezen

Elementen die bepalen hoe lang het duurt om Duits te leren.
Het is meestal een van de eerste vragen van een Duitse leerling. Er is echter geen eenduidig ​​antwoord op hoe lang het duurt om Duits te leren. Het leren van de taal is een ingewikkeld proces dat voor elke persoon verschilt op basis van verschillende aspecten. Laten we eens kijken naar deze diverse elementen en hoe ze van invloed zijn op de snelheid waarmee u Duits kunt leren: Uw vorige taalleerervaringen De Duitse taal zelf Uw leermethoden De tijd die u besteedt aan leren Uw houding en motivatie

Uw ervaringen met het leren van talen

Spreekt u al een vreemde taal? Ben je tweetalig opgegroeid? Zo ja, dan kunt u een voorsprong nemen terwijl u Duits studeert. Een van de eerste fasen van het beginnen met het leren van Duits is om meer te leren over de elementen waaruit de taal bestaat en de kenmerkende taal die het heeft. Als je ervaring hebt met het bestuderen van buitenlandse grammatica, het onthouden van woorden, het luisteren naar verschillende geluiden en het onderzoeken van de verschillende letters, weten je hersenen precies wat je kunt verwachten als je wordt geconfronteerd met een taal die niet de jouwe is.

De Duitse taal zelf

Duits lijkt misschien “Grieks”, maar veel talen lijken meer op elkaar dan op elkaar. De mogelijkheid om een ​​taal zoals uw moedertaal te leren, kan het gemakkelijker maken om de grammatica, uitspraak, het alfabet en de woordenschat te leren.

Uw leermethoden

De manier waarop je Duits leert, is ook een belangrijk aspect in hoe snel je het onder de knie hebt. Als het leren van Duits beperkt is tot een klassikale situatie, kost het waarschijnlijk meer tijd om het onder de knie te krijgen.

De tijd die u besteedt aan leren

Hoe lang je erover doet om Duits onder de knie te krijgen, hangt af van de hoeveelheid tijd die je eraan wilt besteden. Dat kan wekelijks, dagelijks of maandelijks zijn.

Uw houding en motivatie

Gemotiveerd zijn is de belangrijkste reden dat mensen succesvol een taal leren, maar het is ook de belangrijkste reden voor mensen om te stoppen. Onthoud waarom je Duits wilt studeren om je leven beter te maken en al het goede dat voortkomt uit het leren ervan. Dit zal je helpen je focus te behouden en daardoor de hoeveelheid leerproces te vergroten.
Hoe lang duurt het om de Duitse taal te spreken?
Het zou niet lang moeten duren om vloeiend Duits te leren spreken. Eigenlijk, na 6-8 maanden studeren in intensieve cursussen (ongeveer twintig uur per week) zul je in staat zijn om je Duitse taal te beheersen om door je dagelijkse leven te navigeren. Binnen een jaar is het mogelijk om vakbekwaam te worden!
Vereisten voor de Duitse taal voor internationale studenten om in Duitsland te studeren
Ten behoeve van studeren in Duitsland om in aanmerking te komen voor de Duitse universiteit, moet je kunnen bewijzen dat je voldoende bekwaam bent in het Engels en Duits om in de betreffende taal te kunnen studeren. Dit bewijs moet worden geleverd door het overhandigen van een officieel taalcertificaat, behalve als je moedertaalspreker bent of het Engelse of Duitse taalprogramma hebt voltooid, het kost natuurlijk veel moeite om zover te komen. Maak je echter geen zorgen dat universiteiten niet van je eisen dat je op hetzelfde niveau communiceert als moedertaalsprekers.
Vind de beste plek om een ​​taalcursus Duits te volgen in Delhi
Het kan moeilijk zijn om de juiste instructeur te vinden als je voor het eerst begint. Zorg ervoor dat u alle opties onderzoekt en degene kiest die u inspireert om op de best mogelijke manier Duits te leren. Op basis van de beschikbare mogelijkheden, afhankelijk van de beschikbare mogelijkheden in uw regio. Het kan haalbaar zijn om deel te nemen aan een Duitse retraite, deel te nemen aan een informele Stammtisch (een informele Duitse ontmoetingsgroep) of zelfs deel te nemen aan een online Duitstalige groep. Het leerproces Taalcursus Duits in Delhi past in een trend die steeds populairder wordt, niet alleen om voordeel te behalen bij sollicitaties of voor het hoger onderwijs. De belangrijkste reden voor de toenemende belangstelling voor het studeren van vreemde talen ligt in de brede bekendheid over de hele wereld via sociale media, online interculturele programma’s en de mogelijkheden voor meer onderwijs en werk. YES Yes School of Languages ​​in Duitsland is de beste plek voor je zoektocht naar een goede taalschool. JA Duitsland heeft meer dan tien jaar ervaring in het onderwijzen van de Duitse taal en beschikt over ultramoderne faciliteiten. Bovendien krijgen de studenten lessen aangeboden op basis van hun gemak in zowel online als offline modi, handige timings, betaalbare kosten en een ervaren en gecertificeerde leraar. Wacht niet, maar bel gewoon.

Relevante artikelen

Recente artikelen