Hamburg is een van de grootste en meest populaire steden op Duitse bodem. De stad beschikt over een rijke geschiedenis, een wereldberoemde haven en een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden.

Maak een tochtje met een veerboot voor een andere kijk op Hamburg. Vanuit Landungsbrucken kun je een boot pakken die langs de haven vaart en een interessant perspectief op de stad biedt. Bij de veerhaven van Landungsbrucken kunt u een bezoek brengen aan de Sint-Michielskerk, de grootste kerk in Hamburg, met een hoge koperen koepel en een klokkentoren. Er zijn ook een aantal gratis attracties en evenementen voor bezoekers.

Het Peter Tamm Museum brengt een eerbetoon aan 3000 jaar maritieme geschiedenis. Peter Tamm schonk een collectie modelschepen, uniformen en foto’s aan dit museum. Verspreid over negen verdiepingen omvat de collectie alles van maritieme kunst tot beeldende kunst. De exposities richten zich op de koopvaardij uit het begin van de 20e eeuw. Ongeacht de tijd van het jaar zal een reis naar Hamburg een onvergetelijke ervaring zijn. Als je de stad voor het eerst bezoekt, mag je dit museum niet missen!

Als u met uw gezin reist, kunt u een bezoek brengen aan de vismarkt Reeperbahn, gelegen aan de haven. De markt heeft een grote verscheidenheid aan zeevruchten, wat het een leuke plek maakt om te bezoeken. Ga daarna naar de Fischauktionhalle en luister naar de live band. De avonden zijn ook leuk in Hamburg, en er is geen gebrek aan plekken om te zien en te eten.

Een van de belangrijkste hoogtepunten van een reis naar Hamburg is de Elbphilharmonie, die in 2017 werd geopend. Met 3,5 kilometer is het het hoogste bewoonde gebouw in de stad. De achthoekige vorm doet denken aan een oceaanstomer, een golf en een kwartskristal. Dit kathedraalachtige bouwwerk is een van de grootste concertzalen ter wereld. De concertzaal is een prachtige toevoeging aan de stad en is een geweldige plek om een ​​show te zien terwijl je in de stad bent.

Een ander hoogtepunt van een reis naar Hamburg is een tocht langs de rivier. Vanuit de haven kun je te voet of met een taxi de waterkant verkennen. Je kunt zelfs een boottocht maken langs de rivier als je geen fan bent van het water. U kunt ook een fiets huren in de stad en deze huren voor een langer verblijf. Het openbaar vervoersysteem van de stad is uitgebreid en brengt u naar de luchthaven en weer terug.

Als u van geschiedenis houdt, kunt u een bezoek brengen aan het Museum voor Maritieme Geschiedenis en Cultuur in Hamburg. Het werd opgericht door een man die een eindeloze passie had voor alles wat met nautisch te maken had en zijn collectie in een museum wilde tentoonstellen. Hij zou hem miniatuurschepen naar het ziekenhuis brengen als hij ziek was. Het museum herbergt nu een enorme collectie van deze schatten. Voor een dagje uit is het mogelijk om alles te zien wat de stad te bieden heeft.

Wat je allemaal nog meer kunt verwachten tijdens een bezoek aan deze Noord-Duitse stad ontdek je in het onderstaande artikel!

HafenCity

Een bezoek aan HafenCity in Hamburg is een uitstekende manier om de stad en haar waterkant te zien. Het nieuwe district is een enorm complex met duizenden appartementen voor ruim 10 duizend mensen en duizenden werkplekken. Dit is de eerste in zijn soort, en je moet de tijd nemen om het persoonlijk te zien als je kunt.

Als u een bezoek aan Hamburg plant, moet u zeker een bezoek brengen aan het Maritiem Museum. Het Maritiem Museum, gevestigd in het oudste pakhuis van de stad, toont de geschiedenis van de scheepvaart van de bronstijd tot de moderne tijd. Een van de meest interessante tentoonstellingen zijn de boomstamboot, die 3000 jaar oud is, en modellen van Viking-lange schepen en Fenicische galeien. Het Maritiem Museum biedt het nieuwste op het gebied van marien onderzoek, evenals de kunst en geschiedenis van nautische schepen.

Het museum beslaat 3000 jaar menselijke relatie met water. Het oudste artefact is een uitgegraven boot uit de Elbe. U kunt ook een bezoek brengen aan het Chilehaus, een voormalige zoutfabriek, en het historische pakhuisdistrict, het Kontorhausviertel. Deze staan ​​allemaal op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Een bezoek aan HafenCity in Hamburg is een unieke ervaring en dan ook zeker de moeite waard. Met zijn bruisend nachtleven en talrijke attracties is het een van de beste plekken om je avond door te brengen. Het gebied is de thuisbasis van een universiteit die zich toelegt op het bestuderen van architectuur en stedelijke ontwikkeling, en vele andere geweldige plekken om een ​​avond door te brengen. De bezienswaardigheden zijn gewoonweg adembenemend en maken elke nacht in de stad de moeite waard. Als je klaar bent om te feesten, kun je naar de concertzaal Elbphilharmonie, het Speicherstadt-museum en de beroemde Moloch-bar gaan.

Een bezoek aan HafenCity in Hamburg is een must voor elke reiziger. Het internationale Maritimes-museum is gevestigd in het oudste pakhuis van de stad en heeft een uitgebreide maritieme tentoonstelling. Het museum is een must-see voor elke bezoeker van het gebied. Het is ook een geweldige plek om meer te weten te komen over de maritieme geschiedenis van de stad. Het International Maritimes Museum is gratis en de beste manier om de Speicherstadt te verkennen.

Als je in Hamburg bent, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het maritieme museum van de stad. De exposities van het museum zijn gevestigd in het oudste pakhuis van de stad en tonen de relatie van de mens met water. Een indrukwekkende verzameling houten schepen en scheepsmodellen is te zien in de Speicherstadt, die ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Elbphilharmonie

Een bezoek aan de Elbphilharmonie in Hamburg is een must voor iedereen die van muziek houdt. De recitalzaal met 572 zitplaatsen is ontworpen voor muzikale onthulling en is uitgerust met flexibele zit- en podiumelementen. De akoestiek is uitstekend. Een meer intieme locatie is de Kaistudios, die 150 zitplaatsen biedt en een plek is om artistieke expressie te ervaren. Gelegen op de tweede en derde verdieping, biedt het een unieke ervaring voor muziekliefhebbers van alle genres.

U kunt de concertzalen en het historische Kaispeicher-magazijngebied verkennen tijdens een Elbphilharmonie-tour. Je professionele gids neemt je mee door de geschiedenis en constructie van het gebouw, evenals hoe de uitvoeringen zijn gepland. Deze rondleidingen duren over het algemeen ongeveer 75 minuten en zijn beschikbaar in het Engels en Duits. Je kunt ook kiezen voor een speciale architectuurrondleiding, die je een dieper inzicht geeft in het erfgoed en de architectuur van het gebouw.

Een bezoek aan de Elbphilharmonie in Hamburg is een ideale manier om te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de stad. Gebouwd op een oud pakhuis in het voormalige industriegebied van HafenCity, heeft dit prachtige bouwwerk de hoogste en meest spectaculaire glazen koepel in de stad. Het heeft ook ’s werelds langste gebogen roltrap en biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Elke avond zijn er concerten van internationaal bekende artiesten in deze gerenommeerde concertzaal.

Een bezoek aan de Elbphilharmonie in Hamburg is een van de meest populaire toeristische attracties in de stad. Gelegen in het voormalige industriële district van HafenCity, is het een prachtige structuur met een glazen gevel en de hoogste gebogen roltrap van Europa. Naast een geweldige akoestiek biedt de locatie van het gebouw een onvergetelijke sfeer voor muziekliefhebbers. Het is zelfs de grootste concertzaal van Europa en het belangrijkste symbool van Hamburg.

Naast de muzikale optredens is de Elbphilharmonie een uitstekende plek voor een cultureel bezoek. Een rondleiding door de concertzaal, de lobby en de Plaza-kijkgalerij geeft je een 360-graden uitzicht over de stad. De rondleidingen duren ongeveer een uur en worden gegeven in het Duits, Engels en Frans. Na het concert kun je in het hotel blijven en het Componistenkwartier verkennen. Het complex herbergt verschillende musea die zijn gewijd aan beroemde componisten die in Hamburg zijn geboren.

Miniatur Wunderland

Een bezoek aan Miniatur Wunderland in Hamburg is een unieke en fascinerende ervaring. Het is ’s werelds grootste modelspoorbaan en luchthaven, gelegen in de historische wijk Speicherstadt. Het is de perfecte manier om een ​​dag door te brengen met uw familie en vrienden. Het Miniatur Wunderland is dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur.

Een bezoek aan Miniatur Wunderland Hamburg is een leuke activiteit voor kinderen en volwassenen. Het is elke dag van het jaar geopend, maar tijdens schoolvakanties en weekenden kan het druk zijn. Het Miniatur Wunderland is tijdens deze tijden gesloten. Het park is open van 9.30 tot 17.00 uur, dus bezoek indien mogelijk op een doordeweekse dag. Je zult gelukkiger zijn dat je het deed. Als je in de stemming bent om de miniatuurwereld te verkennen, zul je blij zijn dat je dat gedaan hebt.

U kunt ook de concertzaal van Elphi in het echt bekijken. De Elphi is een modern, akoestisch geavanceerd gebouw. Het is gemaakt drie jaar voordat het daadwerkelijke werd geopend. Het heeft een open vloer waardoor je een concert in de eigenlijke structuur kunt bekijken. Als je de bezienswaardigheden en geluiden van de Elphi persoonlijk wilt bekijken, zorg dan dat je de replica bezoekt voordat de echte wordt geopend.

Een bezoek aan Miniatur Wunderland is een geweldige manier om de stad te ervaren. Er zijn een enorm aantal aan miniatuurgebouwen in dit museum te vinden. De miniwereld van de Elphi zal je verbazen. De hele dag kun je rondlopen en alle attracties van deze wereld zien. Een bezoek aan het park geeft je een levendiger en verfrist gevoel en zal je een diepere waardering voor de stad geven.

Elbetunnel

Als je er nog nooit bent geweest, is het de moeite waard om een ​​rondleiding door de tunnel te maken. De Elbe heeft vier enorme liften en vier grote autoliften die je van de ene naar de andere kant brengen. Het uitzicht op de skyline van de stad is al even geweldig. Je kunt er ook met je fiets doorheen.

De oude Elbetunnel werd in 1911 geopend. Van buiten ziet het eruit als een groene koepel. Onder de Elbe lopen twee buizen. Het was een grote technische innovatie toen het werd gebouwd, maar het is sinds de jaren zeventig gedegradeerd tot een toeristische attractie. Fietsers en voetgangers kunnen gratis met de lift de tunnel in.

Als u een reis naar Hamburg plant, wilt u misschien een uitstapje maken naar de Alter Elbtunnel. Dit is een voetgangers-, fiets- en automobilistentunnel. Het opende op 7 september 1911 en verbindt het centrum van Hamburg met de zuidelijke oever van de rivier. De tunnel was destijds een technologische innovatie en werd geïnspireerd door de Clyde Tunnel in Glasgow. Als u op zoek bent naar een unieke ervaring, overweeg dan een tocht door de Elbetunnel.

De Elbe-tunnel is een herkenningspunt in het havengebied van Hamburg. De oude Elbetunnel is een indrukwekkend bouwwerk dat van buitenaf op een groene koepel lijkt. Het heeft twee buizen die onder de rivier door lopen. Hoewel het ooit een technisch wonder was, werd het in de jaren zeventig gereduceerd tot een toeristische attractie. Als je eenmaal de lange route hebt afgelegd, kun je vanaf de top van een torenhoog, driehoekig gebouw genieten van het uitzicht over de stad. Als je eenmaal klaar bent met je tour, kun je achterover leunen en ontspannen in een nabijgelegen pub.

Speicherstadt

Een bezoek aan de bekende Speicherstadt in Hamburg is een must-do als je in de stad bent. De hele wijk is uniek en biedt enkele van de meest pittoreske uitzichten over de stad. De driehoekige gebouwen kijken uit over het water en de unieke moderne architectuur van de HafenCity. Als u de geschiedenis van deze wijk wilt ervaren, kunt u een bezoek brengen aan het International Maritimes Museum, dat is gehuisvest in een van de oudste nog bestaande historische pakhuizen in de stad. Dit maritieme museum, opgericht door Peter Tamm, wordt beschouwd als ’s werelds grootste. Het staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO in 2015.

U kunt alles te weten komen over de geschiedenis van het gebied door een bezoek te brengen aan het International Maritime Museum. Dit kleine museum bevat meer dan een miljoen foto’s en tienduizenden boeken, en je kunt een groot aantal miniatuurschepen bewonderen. Het museum herbergt ook een verzameling verzamelobjecten met een nautisch thema en biedt kortingen voor houders van de Hamburg Card. Een bezoek aan Speicherstadt in Hamburg is een must-do als je in Hamburg bent! Zorg er wel voor dat u wat tijd vrijmaakt om de vele fascinerende musea en bezienswaardigheden te bewonderen.

Het gebied heeft een unieke charme. De gebouwen in Speicherstadt zijn prachtig en een chocolademuseum is de perfecte plek om een ​​verscheidenheid aan chocolaatjes te proeven.

De smalle grachten, bruggen en straten die een essentieel onderdeel vormen van de Hanzestad dragen bij aan de middeleeuwse uitstraling. De bakstenen gebouwen in gotische stijl en het historische hout zorgen overdag voor een romantische sfeer, en de vele bruggen langs de rivier bieden een schilderachtig uitzicht op de neogotische bakstenen gebouwen. De wijk herbergt tal van kleine havens. Brooktorhafen, Sandtorhafen en Grasbrookhafen liggen allemaal in het hart van de Speicherstadt, waardoor het een geweldige plek is om de avond door te brengen.

Als je naar Hamburg reist, moet je het Chilehaus bezoeken, een monument dat een iconisch beeld van de stad is. Chilehaus, gelegen in het hart van de stad, is een uitstekend voorbeeld van Backsteinexprissionismus, een expressionistische architectuurstijl. Het enorme gebouw werd gebouwd door een scheepsmagnaat die salpeter uit Chili importeerde. De torenspits en sierlijke binnenplaats maken het een iconisch beeld van Hamburg.

Een bezoek aan Speicherstadt is daarom absoluut een must als je in Hamburg bent. De wijk is een pittoresk gebied met historische architectuur en vele bezienswaardigheden. Bovendien heeft de Speicherstadt een grote verscheidenheid aan goede restaurants en cafés. U kunt kiezen uit een divers aanbod van verschillende keukens bij de verschillende eetgelegenheden die zich in de Speicherstadt bevinden.

Tierpark Hagenbeck

Als u een reis naar de Duitse stad Hamburg plant, wilt u zeker een bezoek brengen aan Tierpark Hagenbeck, een dierentuin in Stellingen.

De populatie in Tierpark Hagenbeck herbergt meer dan 100 diersoorten, waaronder de ernstig bedreigde tijger. Hoewel hun aantal misschien afneemt, worden hun leefgebieden nog steeds over de hele wereld vernietigd. De jacht en andere vormen van vernietiging van natuurlijke habitats maken het moeilijk om populaties gezond te houden. In de toekomst zullen tijgerwelpen worden overgebracht naar andere dierentuinen om te worden gefokt. Het doel is om de tijgers te redden, en tijgerwelpen zijn over de hele wereld te zien.

Een bezoek aan Tierpark Hagenbeck in Hamburg is een geweldige gezinsactiviteit en er zijn veel dingen te doen. De dieren van de dierentuin worden gehouden in waterverblijven, waardoor ze een natuurlijke omgeving hebben. De dieren worden tentoongesteld in verschillende dierentuinen, waaronder een nieuwe toevoeging aan de familie. De dierentuin wordt gerund door de familie Hagenbeck, die de attractie sinds 1907 exploiteert.

De dierentuin is dagelijks geopend en is een perfecte plek voor kinderen. Of je nu een beginner bent of een ervaren dierentuinbezoeker, Tierpark Hagenbeck is een geweldige plek om te leren over dieren, planten en meer.

Als onderdeel van het Come to Hamburg-project is Tierpark Hagenbeck een geweldige plek om te genieten van een gezinsuitje. Het park is geopend van maandag tot en met zondag en biedt een verscheidenheid aan activiteiten voor kinderen. Het biedt ook een geweldige plek om meer te leren over dierenbescherming en de geschiedenis van de dierentuin. Naast tijgers zullen er een aantal dieren te zien zijn voor bezoekers. Je kunt zelfs het gedrag van een tijger in de dierentuin ervaren, wat in dierentuinen zeer zeldzaam is.

Een bezoek aan Tierpark Hagenbeck is een uitstekende plek voor kinderen. Het werd opgericht in 1907 en is de oudste dierentuin van Duitsland. Het is een van de eerste dierentuinen ter wereld waar wilde dieren vrij rondlopen. De dierentuin bevindt zich in het centrale park van de stad en is in de zomer open voor publiek. Het heeft veel activiteiten voor kinderen en biedt een leuk dagje uit voor gezinnen.

Internationaal Maritiem Museum

Het Internationales Maritime Museum in HafenCity in Hamburg is een particulier maritiem museum. De collectie is verzameld door Peter Tamm, die een passie had voor modelschepen, bouwplannen, uniformen en maritieme kunst. Meer dan 40.000 items en een miljoen foto’s vormen deze uitgebreide collectie. Het is een must voor alle liefhebbers van maritieme kunst. U kunt een middag doorbrengen met het bekijken van de modellen en foto’s en veel leren over de geschiedenis van de Duitse marine.

Bezoek in Hamburg het International Maritime Museum. Er worden meer dan 100.000 items tentoongesteld. Onder hen zijn replica’s van beroemde schepen, piraten en navigatiesimulators. Je kunt ook meer te weten komen over de maritieme geschiedenis en zien hoe deze zich ontwikkelde van de oudheid tot de 20e eeuw. U zult ook versteld staan ​​van de omvang van het museum, het oudste bewaard gebleven opslaggebouw in de haven van Hamburg.

Het International Maritime Museum in Hamburg is een fascinerende plek om een ​​dag door te brengen. Het museum is gunstig gelegen nabij de haven en heeft een fascinerende collectie. De architectuur rondom het museum is al even interessant, waardoor het zeker een bezoek waard is. Wie geïnteresseerd is in maritieme geschiedenis moet zeker een stop maken in Hamburg. Het is een must voor iedereen die van schepen en de zee houdt. Het is een van de beste dingen om te doen in de stad.

Als je van schepen houdt, wil je er zeker een dag van maken! Als je een liefhebber van maritieme geschiedenis bent, is het International Maritime Museum een ​​geweldige plek om naartoe te gaan. Het museum bevindt zich in het hart van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een bezoek aan St Pauli

Een bezoek aan St Pauli in Hamburg is een unieke ervaring. Het is een van de oudste wijken van de stad en de geschiedenis van de wijk is nauw verbonden met de geschiedenis van Hamburg als maritieme stad. In de jaren twintig vestigden Chinese zeelieden zich in het district en openden een aantal winkels die inspeelden op de behoeften van de maritieme gemeenschap. De Tweede Wereldoorlog heeft de Chinese bevolking gedecimeerd en de historische Chinese wijk van het gebied werd vrijwel uitgewist. Tegenwoordig zijn de enige overblijfselen van het culturele en historische belang van de wijk de stolperstein en de Hong Kong Bar.

Als je op zoek bent naar een werkelijk bizarre en fascinerende wijk, dan is St Pauli misschien de plek voor jou. Maak een wandeling door de buurt en ontdek de geheimen en geschiedenis van deze charmante, eigenzinnige wijk. De hoofdstraat, Reeperbahn, is vernoemd naar een nummer van Tom Waits. Het nummer is gebaseerd op de wijk St.Pauli en bevat een kapotte filmster en een oosterling. Met andere woorden, deze wijk is de thuisbasis van het rare en wonderbaarlijke.

Een bezoek aan St Pauli is het ultieme plezier in Hamburg. Als je een liefhebber bent van kunst, dan is deze wijk echt iets voor jou. Hoewel het een afgelegen wijk is, is het ook een geweldige plek voor een romantisch diner. De speeltuin van de buurt, de Spielbundenplatz, is een geweldige plek voor een ontspannen middag.

De Sinful Mile is een must-see in Hamburg. Het is een geweldige plek om te wandelen in deze levendige buurt. Het is een bloeiende en edgy wijk. Overnachten in de Tanzende Turme, dansen of genieten van de bezienswaardigheden. Het is een leuke plek om te bezoeken op een zonnige dag. De straten van de wijk zijn bezaaid met bars en clubs.

Een bezoek aan de Kunsthalle

Een bezoek aan de Kunsthalle Hamburg is een must als je in de stad bent. Het is het grootste museum van Duitsland en herbergt werken van de grootste Europese kunstenaars uit de 14e tot de 19e eeuw. De collectie wordt geroemd om zijn kwaliteit en het personeel staat altijd klaar om u te begeleiden. De vaste collecties richten zich op Duitse kunst uit de 14e eeuw, Nederlandse en Vlaamse kunst uit de 16e en 17e eeuw en moderne internationale kunst.

De Kunsthalle is verdeeld in vier galerijen: de galerij van oude meesters, de galerij voor negentiende-eeuwse kunst, de galerij voor klassiek modernisme en de galerij voor hedendaagse kunst. Hoogtepunten uit de collectie zijn onder meer de middeleeuwse alteraties van Meester Bertram, Nederlandse schilderijen uit het begin en het midden van de 19e eeuw en impressionistische schilderijen. Je vindt er ook een selectie werken van internationaal bekende kunstenaars, waaronder video en conceptuele kunst.

De Kunsthalle Hamburg is verdeeld in twee gebouwen. De eerste is verbonden door een ondergrondse passage. Het hoofdgebouw herbergt oude Griekse en Romeinse sculpturen, middeleeuwse portretten en 20e-eeuwse klassiekers. Het tweede gebouw herbergt een collectie Duitse en internationale hedendaagse kunst. Er zijn zelfs tentoonstellingen met moderne hedendaagse kunstenaars. Het hele museum is gratis en open voor het publiek. Gelegen aan de waterkant, is het een must-see voor elke bezoeker van de stad.

De Kunsthalle is een gratis kunstmuseum in Hamburg. De Hamburg Kunstverein, opgericht in 1817, is de oudste kunstvereniging van het land. De collectie omvat zeven eeuwen Europese kunst, van de 14e eeuw tot de moderne tijd. De collecties zijn verdeeld over de twee gebouwen. In het eerste gebouw wordt middeleeuwse en vroege renaissancekunst tentoongesteld, terwijl het andere is gewijd aan Nederlandse en Vlaamse schilderijen.

Een bezoek aan de Kunsthalle is een must tijdens je verblijf in Hamburg, Duitsland. Het heeft vier secties en toont werken van de grootste kunstenaars van de 19e eeuw. De oudste sectie bevat middeleeuwse kunst en de oudste is de modernistische sectie. Ondanks het kleine formaat is de collectie divers. Tijdens uw bezoek kunt u de collectie schilderijen en andere kunstwerken in de Zaal van de Oude Meesters bekijken.

De Fischmarkt

Een bezoek aan de Fischmarkt in Hamburg is niet alleen voor liefhebbers van zeevruchten. De openluchtmarkt heeft een lange geschiedenis van meer dan vierhonderd jaar en is niet veel veranderd. Dit foodieparadijs is alleen op zondagochtend geopend. Het is een plaatselijke favoriet geworden voor liefhebbers van verschillende soorten zeevruchten. Terwijl je daar bent, kun je ook genieten van wat livemuziek en genieten van een koud biertje.

In het weekend kun je het drukke toeristenseizoen het beste vermijden en op zondagochtend vroeg gaan. De vismarkt zit vol met duizenden bezoekers en is een geweldige manier om de ochtend door te brengen. Terwijl je daar bent, kun je de markten bekijken voor fruit, groenten, bloemen, kleding, souvenirs en vee.

Een bezoek aan de Fischmarkt in Hamburg is een must voor elk bezoek aan de stad. Het is een echte traditie en je zult versteld staan ​​hoeveel je kunt leren over de geschiedenis van de visserij-industrie van deze stad. Als u op zoek bent naar een unieke winkelervaring, dan is dit de plek om naartoe te gaan. De kraampjes zitten vol met mensen die de meest verse vangst willen kopen. Terwijl je hier bent, vind je geweldige tweedehands kleding en souvenirs en livemuziek. Daarnaast is het ook heel gemakkelijk om een ​​hapje of een drankje te halen in de buurt.

De Fischmarkt is een instelling in Hamburg. Elke zondag komen er duizenden mensen samen om de vers gevangen vis te zien te koop. Het is een leuke en unieke manier om de dag te beginnen. Je krijgt de kans om de meest verse vis te proberen en te genieten van een biertje. De markt is open bij zonsopgang en sluit om 9.30 uur. In de zomermaanden is het ook op zondagochtend geopend en in de winter is het de hele dag open.

Een bezoek aan de Fischmarkt in Hamburg is een must als je de stad bezoekt. Het is niet alleen een populaire plek om te winkelen, maar het biedt ook een geweldige sfeer. Het is een ideale plek voor een dagje uit met het gezin, of om een ​​middag door te brengen met vrienden. Je kunt er vis, verse groenten en vers fruit kopen en ook wat souvenirs kopen. En vergeet niet te lunchen in een van de nabijgelegen cafés.

Een bezoek aan de Fischmarkt in Hamburg is een ervaring die ervoor zorgt dat je nog een keer terug wilt komen. De markt is een leuke manier om een ​​zondagochtend door te brengen en het is de perfecte plek om een ​​biertje te drinken voor het ontbijt. Het is gemakkelijk om er met de bus te komen en er rijden bussen vanuit de hele stad. Het is ook te voet bereikbaar, met een groot aantal opties op het gebied van openbaar vervoer.

Relevante artikelen